kisah chOcoLate dan gUle bahagia bersama

Wednesday, 22 May 2013

can i find u ?


apa khabar semua ,
 alhamdulillah masih diberi nikmat lagi untuk bernafas dan menulis kat mrs blogger saya nie ,, Alhamdulillah atas segala nikmat yang telah Allah berikan kepada saya , pejam celik , pejam celik , dah sebulan rupanya saya kat uma , haha , rasa mcm ta sampai hati na tinggalkan ape yang ade dekat cnie , haha , bile tengok almari , dan terpk untuk mengemas , tetibe , aty berdetik , nantilah .. sedih plak na tinggalkan kampung . 28.05 nie result keluar , doakan saya , harap2 saya dapat keputusan yang baik , amin ..

bile tengah selak2 folder kat dalam lappy nie , ternampak gambar mase sekolah dulu . siyezs , i miss alot of memory there .. i have my true friend .. i have time to play .. semakin tinggi belajar semakin tinggi lah cabaran yang kita kena berani amek kan ? 








then , , ternampak plak video mase sambut birthday Noorien kat pantai parit penyengat , mase diorang datang cnie jalan2 , mase cuti tuh .. bile tenguk video tuh , saya gelak , tp bila da lepas tenguk video tuh , saya tenguk gambar2 yang ade gambar kami , adah , yayang , norien , sofea .. hemm ,, tipu kan kalau saya kata saya ta rindu ,, tp apa leyh buat .. saya terima .. mungkin betul , saya yang salah ..saya cuba na elakkan pergaduhan makin teruk , tp makin teruk semuanya jadi ,.. kalaulah semua benda nie ta jadi .. saya takkan tahu mane 1 kawan saya , mane 1 musuh saya .. saya percaya apa yang Allah cuba na tunjukkan pade saya . betul apa yang ibu selalu pesan , "kawan sekolah dengan kawan ipt tak sama "
tp terima kasih kawan , kerana masih sudi lagi na mejadi kawan saya walaupon awk semua tau perangai saya yang mcm nie , terima kasih kerana sanggup bersabar dengan saya selama
7tahun nie --> yanafara
1tahun nie --> sofeaadahyayangnoriensyieramira



terima kasih sudi membaca , kalau suka boleh like !

No comments:

Post a Comment