kisah chOcoLate dan gUle bahagia bersama

Saturday, 11 August 2012

SEBULAN di PIS

assalamualaikum semua . . 
sihat kah semua ? ? miss lah >.<

da hampir sebulan aku kat POLI IBRAHIM SULTAN tuh . . jujo aku cakap best giler blaja kat sane . . arap2 perasaan nie akan wujud sampai abis poli nanti . .walaupon banyak keje tapi aku rase best sgt kat cnie . taw lah aku kat skulalg malas dari kat cnie . . utk dptkan pointer 3.0 aku kena bekerja keras tok ringan kan beban aku mase sem 2 . kata akak senior tuh mang kena struggle cikit tok kechup Art History tuh . .

lagi seminggu lagi na raya . asik dengar lagu raya aje kat radio . . hahaha , feeling na raye tuh ,membuak2 tau . . aduyai . tah pape lah aku nie . miss my mum n my family . rasa mcm na skip je isnin sampai rabu , terus khamis jek besok . . pas uh td abun plak ckp pasal ketupat . peh , lg lah membuak2 ati rase na alek , na makan masakan ibu .

kat cnie dah jupe banyak kawan2 baru .














DFP1A


dalam kelas aku semua perempuan. ta ade pon lelaki . mule2 ade , 



tp die pindah ke GRafik . koz dalam kelas die ta ade mem . . mase mule sedih lah gak . tp na uat mcm ner , kalo die ta selesa , ta ley pakse betul ta ? keselesaan penting kalo kite na blaja . .

byk kenagan baru yang tercipta d sini . harap2 segala2 yang indah tu akan tersimpan d hati dan fikiran . n yang buruk tuh d buang . barang yang lepas jangan d kenang . :))

pasal aku n Capital R plak . . makin ok . . such a sweet guys . . makin hari makin sayang . :)) arap2 die pon same gak . . ILYSM

terima kasih sudi membaca , kalau suka boleh like !