kisah chOcoLate dan gUle bahagia bersama

Sunday, 3 March 2013

cube kuatkan HATI

assalamualaikum ..
apa khabar ?
dah lame ta update cerita baru dalam blog nie ..
hemmm. fikiran semakin runsing , hati semakin gelisah . 
mencari mane fantasi dan mane realiti .
mencari sinar kehidupan ..
mencari mane yang buruk dan mane yang baik ..
mencari mane lawan dan mane kawan ..

tah kenapa hati nie semakin sakit dibuai kehidupan yang semakin kehadapan . tanpa aku sedari , hati ini sebnarnya sedang sendirian .. tanpa kawan .. 


walaupun Capital Sayang sentiase ade . tp keadaan tak same dengan ade nya kawan .. walaupon ibu dan ayah sentiase menyokong .. ta same dengan sokongan seorang kawan .. dalam keadaan mcm nie , ape yang boleh aku harapkan , cuma sedikit ruang untuk aku berfikir . menenangkan diri . mendekat diri padaNya . Sesungguhnya Dialah yang paling memahami ,, sentiase ade , ta kire lah kat mane aku berada , saat bile aku mahukan Dia , Dia mesti ade . cuma kadang kala aku ini sebagai seorang hamba , lalai dalam mengingatiNya ..ta mahu mencari jalan ke arah Dia .. 
Ya Allah , ampunilah segala dosaku Ya Allah .


Astaghfirullahala'zim .. besarnya kuasaMu :)


terima kasih sudi membaca , kalau suka boleh like !