kisah chOcoLate dan gUle bahagia bersama

Friday, 21 September 2012

kuatkan hati aku tuhan . .

hai semua apa khabar ? amy arap semuanya sihat disisi owang yang di cintai + di sayangi . .
 
wah , ayat intro pon da mcm owang yg jatuh cinta kan . ? hahaha . malu na cakap , tapi oleh kerana da lama ta sharing benda baru kat dalam nie so , aku na lah cerita sepanjang tiga bulan aku ade kat POLITEKNIK IBRAHIM SULTAN nie . hahaha :)) sebenarnya aku ade kat dalam makmal komputer kat jabatan JMSK . saje jerk update blog nieha koz keje kat depan banyak sgt sampai aku ta buley na kechup . haha , kecian diowang yg tulis kat depan uh . ta di awai , ingat aku menaip laju nie taip ape yg diowang tulis tp , , update blog . coey kowang :)) , ta ape lah . yang [enting amy siapkan nanti . hahaha :)) kowang na tau ta . amy da putus ngan pakwe amy . *8bulan besama die tp akhirnya mcm nie . bukan salah die , die selalu na bahagiakan amy tp amy ta buley na terima die dalam aty amy koz amy ta sampai ati tguk die sakit aty lgi . lagi2 bile my family ta suke amy kawan ngan die bak kata pepatah amy menyatakan Family comes First ! so amy terpaksa lah jauhkan diri daripada die . tok kebaikan amy n die gak . . amy pun ta rase sedih lgsung bila clash ngn die . mybe amy ngn die jauh n amy da lama ta mcet n call die . . 

pas uh . muncul plak dak cute . . :)) ta tau nama die . tapi kitowang selalu pggil die Dak Kecik . koz die 2 PENDEK . hahaha , tp muke die . . haaaaaaaa :* melting lah kalo tguk . hahaha , malu seyh . suke perhatikan die . tp sejak akhir2 nie jarang napak die kat Kafe . maybe die bizi kot . ta ape lah . kalo ade rezeki napak lah , kalo ta ade ta ape lah . MINAT je pon . .  
Capital A ...
many story yg amy na cerita pasal die nie . . misteri lah die nie . . da sebulan amy contact balek ngn die .kecian kat die , awek die slalu biakn die mcm uh , ta layan die . tah la , amy ta buley lah tguk die mcm uh , tp amy sedar die da berpunya n ta mungkin jadi milik amy . tapi dia selalu cakap yang amy nie ade dalam aty die . tah lah . bile amy tanye pasal awek die , die cakap yang tu pon die sayang gak . separuh2 adil katanya , bengong kan ? hahaha , amy layan kan jek tapi amy ta ade feeling pon ngn ape yang die cakap . betul amy sayang kat die tapi amy ta buley terima die lagi dalam ati amy , amy takut ape yang berlaku dulu berlaku lagi skg . n ari tuh awek die ta agkat kol die , ta eply mcet die . die ngadu kat amy , tah la . die cakap , die mcm rase c awek die tuh ade mcet ngn pkwe die dulu , mase yang die curang kat A tuh . pas uh die cakap ag . kalo betul die ade mcet ngn budak tuh , mang gudbye lah . da lama da die bersabar ngn awek die tuh tp awek die uat dek jerk ngn die . . amy pon pelik pe yg buat die sayang sgt kat awek die tuh . terpulang die lah tu pilihan ati die . . :))
let me alone . . :))
tolong jagakan die tok aku k F . . aku ta buley jaga die ag . koz dalam ati die cuma kau aje . da lama erbuang nama aku . sayang die mcm ner die sayang kau . aku da kehilangan sayang die pada aku . aku redha walaupon aku terpaksa mengalami kesedihan selamanya , die BUKAN milikku lagi . :((
akan ku cuba lakukan yer sebab aku ta mahu jatuh hati lagi padanya dan d kecewakan lagi .aku cuma terlalu sayangkan die . .
i'll try to stand with myself without anyone special in my heart . . <3

terima kasih sudi membaca , kalau suka boleh like !